Проект по процедура „Възстановяване на МСП чрез подобряване на енергийната ефективност“ по ОП „Иновации и конкурентоспособност” 2014-2020

„НИПИ – М“ АД успешно защити проект по процедура „Възстановяване на МСП чрез подобряване на енергийната ефективност“ по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност” 2014-2020.

Основната цел на проекта е възстановяване на предприятието от икономическите последици от разпространението на пандемията от COVID-19 чрез подобряване на енергийната ефективност. В рамките на проекта предприятието предвижда закупуването на ново енергийно-ефективно оборудване за нуждите на производството.

Очакваните резултати от изпълнението на проекта включват подобряване на енергийната ефективност на „НИПИ – М“ АД, понижаване на енергийната му интензивност, повишаване на конкурентоспособността, както и продължаване на инвестиционните намерения на предприятието. Благодарение на изпълнение на проекта, излизайки от пандемията, компанията ще бъде по-екологична, по-дигитална и по-устойчива на кризи.

Общата стойност на проекта е 85 753,20 лева, от които 42 876,60 лева финансова подкрепа от Европейския съюз и 42 876,60 лева национално съфинансиране.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Запитване

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!